Over de camping

Boerderijcamping Groeperkade in Renswoude

Ad van de Glind en Corrie van Ginkel van boerderijcamping Groeperkade in Renswoude, een minicamping in de provincie Utrecht, heten u gaarne van harte welkom op hun mooi gelegen camping. Tussen de Gelderse Vallei en het Nationaal Park 'De Utrechtse Heuvelrug' vindt u de camping in een landelijke omgeving vlakbij schitterende natuurgebieden. In de directe omgeving zijn er talloze mogelijkheden om te ontspannen of interessante ontdekkingen te doen. Een ideale locatie om de provincie te ontdekken is dus: boerderijcamping Groeperkade in Renswoude, een minicamping in de provincie Utrecht.

Uitstekend sanitair

Boerderijcamping Groeperkade is voorzien van uitstekende verwarmde sanitaire voorzieningen en goede terreinverlichting. Alle standplaatsen, die veel privacy bieden, zijn voorzien van elektra 10 amp. en een wateraansluiting. De ruime plekken zijn naar het midden gericht waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken met skelters en gecertificeerde speeltoestellen. Naast de speeltoestellen ligt ook een Jeu de Boules-baan. Vanuit de camping zijn o.a. Ouwehands dierenpark, de leukste speeltuin van Nederland: De Pyramide van Austerlitz en de Indoor kinderspeeltuin De Schatkids uitstekend te bereiken.

Omgeving

Voor de oudere gasten van boerderijcamping Groeperkade is het militaire luchtvaartmuseum in Soesterberg een aanrader. Natuurlijk kunt u in de omgeving ook markten bezoeken of zwemmen in één van de zwembaden in de omgeving.

Natuurlijk kunt u ook met vragen over uitstapjes o.i.d. in de omgeving terecht bij Ad en Corrie

Uitstapjes

Om uitstapjes te kunnen plannen of om op een regenachtige dag te kunnen internetten is er een draadloos netwerk beschikbaar. Natuurlijk kunt u ook met vragen over uitstapjes o.i.d. in de omgeving terecht bij Ad en Corrie. Zij zullen het u natuurijk zoveel mogelijk naar uw zin maken.

Impressie